Pánikbetegség vagy tumor?

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor!

Az alábbi tüneteim vannak: Kezdődött pár héttel ezelőtt egy délutáni rosszulléttel (remegés, szívdobogás, szájszárazság, rosszullét stb) Másnap is nagyon gyenge voltam. Rá három napra a metrón ismét rosszul lettem hasonló tünetekkel.
Azóta szinte napi rendszerességgel vagyok rosszul, de leginkább csak reggel. Reggel szédülők, hasmenésem van hetek óta, remegek és nagyon rossz a közérzetem. Étvágyam nincs. Ha beveszek egy 0.25-s Frontint vagy xanaxot a tünetek 20 perc múlva eltűnnek. Ami nagyon ijesztő a szédülés és a rosszullétek gyakorisága. Ilyenkor olyan mintha valami burokban lenne a fejem. Ami még fontos a tünetek megjelenésével egy időben a bal fülem illetve az alatta lévő terület is fáj. (a fülben nyomást érzek a nyaki területen mintha meghúztam volna) A vérnyomásom a legutóbbi rosszullétnél 125/90 és 111 pulzus volt.
Nagyon félek, nehogy valami agytumor legyen.
2012. 05. 08. | 09:18

Kedves Kérdező!
Nem tudom, miért éppen agytumorra gondol. Ha Frontin ill. Xanax bevételére múlnak a tünetek, szinte biztos, hogy pánik betegségről van szó. De mielőtt ezt komolyan ki lehetne mondani, szükséges legalább egy kisebb kivizsgálás, ami labort, gégészetet, neurológiát, a reggeli hasmenések miatt gastroenterológiát és végül pszihiatriai vizsgálatot jelent.

Orvosszakértő 2012. 05. 09. | 13:45
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close