Orvos válaszol

Ismeretlen rosszullét2011. 11. 04. | 17:47

Kedves Kérdező! Az életkor és a kórtörténet ismeret nélkül nem lehet a probléma lehetséges okait behatárolni. Akár keringési zavar, vérnyomás-probléma, lelki okok, ideggyógyászati okok, stb. is közrejátszhatnak, feltétlenül keresse fel

Túlsúly és vérnyomás2011. 11. 04. | 09:19

Kedves Kérdező! Relatív a fogalom, hogy mi számít alacsonynak, mert nagyon fontos azt figyelembe venni, hogy adott vérnyomás érték mellet, a beteg hogyan érzi magát. A túlsúly emeli a vérnyomást,

Migrénes fejfájás2011. 11. 04. | 07:50

Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel migrénes fejfájása van, melynek hátterében általában nincs CT-vel vagy MR-rel kimutatható eltérés. A migrén kezelésében, ha túl gyakran jelentkezik vannak olyan gyógyszerek, melyek a roham megelőzésére

Alacsony vérnyomás hatásai2011. 10. 30. | 17:19

Kedves Kérdező! Okozhatja az alacsony vérnyomás a fáradtságot, ezért mozogjon lánya, fogyasszon bő folyadékot, ha nem javul, keressék fel a háziorvost!

Szédülés, hányás2011. 10. 29. | 17:21

Kedves Kérdező! A leírás alapján leginkább a fülben lévő egyensúlyozó szerv bántalmának következtében kialakult szédülésre tudok gondolni, mely leggyakrabban fiatal korban tényleg vírusos eredetű. Először fülészeti vizsgálatot javasolnék, otoneurológiai vizsgálattal

Szédülés 40 éves kor felett2011. 10. 29. | 17:12

Kedves Kérdező! A leírás alapján nagy valószínűséggel úgynevezett jóindulatú, rohamokban jelentkező szédülése van, mely a fülben lévő egyensúlyozó szervben lévő mészkristályok elmozdulása az általuk kiváltott inger miatt alakul ki. Fülészeti

Szívbetegség?2011. 09. 28. | 17:52

Kedves Kérdező! A probléma oka valóban lehet pszichés, de a kardiológiai problémát vizsgálat nélkül kizárni nem tudom online tanácsadás keretében. Csökkentse a stresszt, végezzen szorongásoldó relaxációs gyakorlatokat, ha így is

Szédülés-fülészeti vizsgálat2011. 09. 28. | 17:37

Kedves Kérdező! Nem tudom igazán összefüggésbe hozni a szédülését a robbanással, hacsak a robbanás kapcsán a légnyomásváltozásra a belső fülben lévő egyensúlyozó szerve nem sérült. Ha igen, akkor attól szédülhet.

Alacsony vérnyomás-ciszta2011. 09. 28. | 17:23

Kedves Kérdező! Nem valószínű, hogy a ciszta okozza az alacsony vérnyomást, viszont a mellkasi szorítások, légszomj miatt jó lenne kardiológiai vizsgálatra menni. Ugyan még fiatal, de maga a cukorbetegség is

Petefészek2011. 09. 28. | 17:00

Kedves Kérdező! A leírt tünetek nem biztos, hogy a gyógyszer mellékhatásai. Emésztési panaszai miatt belgyógyászati - gasztroenterológiai, szédülése, fejfájása miatt neurologiai vizsgálat javasolt, ezekhez a szakemberekhez háziorvosa adhat beutalót, amennyiben

close