Orvos válaszol

Egyensúlyzavar 80 évesen2015. 07. 09. | 16:58

Nagy valószinűséggel az agyi keringéssel van némi probléma. Ezt kivizsgálandó forduljon neurológus szakorvoshoz. Kezdődő érelmeszesedés szokott ilyen problémákhoz vezetni. Szükséges volna a nyaki nagy erek ultrahangos vizsgálata is, ezt legtöbbször

Mozdulatlan alvás vagy szédülés2015. 07. 09. | 16:57

Látatlanban nem tudunk többet mondani, mint a kollégák kivizsgálás kapcsán. Van olyan gyógyszer, ami segít enyhíteni ezt a típusú, egyébként teljesen jóindulatú lefolyású kórképet. Ha nem írtak fel Önnek ilyet,

Szédülés, fejfájás a terhesség előtt2015. 07. 09. | 16:55

Megtermékenyülés után még 2-3 hétig az osztódó, majd beágyazódó embrió nem okozhat semmiféle tünetet. Majd csak ez után, ha a saját lepénykéje elkezd hormont termelni érdemi mennyiségben. Egy kevesebb spermát

Szédülés felálláskor2015. 07. 09. | 16:53

Igyon több folyadékot, és lassan változtasson testhelyzetet, tartós panasz esetén pedig keresse fel háziorvosát.

Szédülés lefekvéskor2015. 07. 09. | 16:51

Sajnos látatlanban nem tudom megmondani, remélem jóindulatú az oka. Néhány vizsgálat terhesen is elvégezhető. Keringésjavító gyógyszert be lehet venni. Gyógyulást és problémamentes szülést kívánok!

Otoneurológiai labor2015. 07. 09. | 16:50

Értesüléseim szerint Budapesten a Semmelweis Egyetem Fül-orr-gége Klinikáján (VIII. Szigony u.) van korrekt otoneurológiai labor.

Alacsony diasztolés érték2015. 03. 14. | 09:35

Kedves Kérdező! Az alacsony diasztolés érték az erek rugalmasságának csökkenésére utalhat. Amennyiben nem okoz panaszokat, nem jelent problémát. Minden jót kívánok!

Kiértékelés2015. 01. 08. | 14:42

Kedves Kérdező! A koleszterin felmehet koleszterin diétában is, mivel a szervezet szintetizál magának is, de, ha a lebontás/kiürülés (epe útján) zavart szenved, megemelkedhet a szintje, okozhat szív problémákat. A pulzusszám

Eltérő értékek2014. 07. 04. | 10:43

Kedves Kérdező! A pulzusértéknek nincs köze ilyen módon a diasztolés értékhez. Azonban a vérnyomásértékek kissé alacsonynak tűnnek, a pulzusérték rendben, lehet hogy az amlodipin kicsit sok, talán lehetne 5 mg-ra

Fülzúgás, homályos látás2013. 12. 28. | 14:46

Kedves Kérdező! Igen, mindenképpen orvoshoz kell fordulnia ezekkel a tünetekkel. Csakis egy átfogó vizsgálat után lehet korrektül megmondani, hogy mi lehet a baj. Minden jót kívánok!

close