Mellkasfájdalom

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor!

Én egy 28 éves srác vagyok és az a panaszom, hogy már legalább 2 éve bal oldali mellkasi fájdalommal küszködök, és még társul hozzá a bal kar,és hát fájdalom is. Ezzel elmentem 2 oldali mellkas röntgenre ,ahol negatív lett az eredmény, csak az a baj, hogy nem tudom mit szoktak nézni a mellkas röntgenen, milyen szervekről ad információt?
Ön szerint a szívemmel lehet probléma? Mert a háziorvosom szerint csupán csak pánikbetegség és szorongás keringet, amire nyugtató hatasú gyógyszert kaptam, de nem hatott .
Ja és még annyit, hogy a bal váll csontom ki szokott fordulni a helyéről amit nagyon kínosan tudok visszafordítani (hirtelen), esetleg nem ez okozhat valami kisugárzó fájdalmakat?
És néha indokolatlanul elkezd gyorsabban verni a szívem a megszokottnál, és ilyenkor gyengeség és feszültség érzetem is van.
Mitől lehetnek ezek a problémák ,végül is kérem adjon nekem olyan választ, ami valószínűleg megnyugtat majd!
2011. 06. 15. | 16:41

Kedves Kérdező!

Diagnózist vizsgálat nélkül nem mondhatunk. A panasz oka mozgásszervi, kardiológiai és akár lelki is lehet, kivizsgálás javasolt, kérjen háziorvosától beutalót a kardiológiára, ha itt nem találják meg az okot, akkor reumatológiai és pszichiátriai kivizsgálás javasolt .

Orvosszakértő 2011. 06. 16. | 19:47
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close