Kellemetlen szédülés

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Dr. Úr/Dr. Nő!
Kétszer kerültem már kórházba erős szédüléssel, ami egyszer vertigo volt. Infúzióval szüntek meg. Naponta jön rám olyan érzés, mintha a fejemben szédülnék, de tudok egyenesen közlekedni, a "szemem nem lát szédülést", csak érzem. Ritkábban jobban észlelhető, de azonnal elkezdek gyakorlatozni és frontint is veszek be, és általában meg is szűnik. Ha nem, egész nap forog a fejem belül. Szeretném megkérdezni, hogy az is egy szédülésfajta? Nagyon furcsa és kellemetlen.
Jelenleg kivizsgálás alatt vagyok (más összetett tünetek miatt is). Mivel tüneteim 1.5 éve tartósak, az orvosok SM-re gyanakodnak. Ha nem, akkor azt mondják, hogy mind pszichés. 16.-án lesz gerinclumbálásom, koponya MRI-m.
Aggaszt ez a fejben szédülés is, mi lehet ez? Létezik ilyen?
2012. 04. 07. | 11:51

Kedves Kérdező!
Az orvosai már megadták a választ: az SM kizárásához végzik el a lumbálást és az MR-t. Ha ezek kizárják az SM-et, akkor a panaszai pszichés eredetüek, ezért oldja a Frontin is. Remélem, a kivizsgálás eredménye megnyugtatja Önt, és segít a tünet leküzdésében. Mert ha nem fél, a szédülése enyhül majd. Panaszmentességet kívánok!

Orvosszakértő 2012. 04. 10. | 18:59
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close