Beteg vagyok

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor!

Már nem igazán tudom hova forduljak. Lassan két és fél hónapja mindig van valami bajom. Általában a torkom fáj, gyenge vagyok, szédülök, hasmenésem van. Néha hányok is. Fáradt vagyok, de aludni nem bírok. Vannak remegéses görcseim is. Én elhiszem hogy pszichésen vagy lelkileg elfáradtam, jelentkeztem is pszichiáterhez, de a torokfájást meg ilyesmit nem tudom bemagyarázni, főleg nem ha tüszős. Vérképem rendben, azt meg tudtam nézetni. Merre menjek tovább, hogy kiderüljön mi a bajom? Már ettől fogok bepánikolni hogy nem tudom mi van.
2011. 08. 09. | 09:01

Kedves Kérdező
A lelki, testi kimerültség nagyon sokféle panaszt okozhat, sőt fertőzésekkel szemben is fogékonyabbá teszi a szervezetet.
Mindenképpen hasznos azért alapos kivizsgálást kérnie háziorvosától, amiben talán a gégészeti vizsgálat (nincs-e egy krónikus arcüreggyulladás) a legfontosabb kezdő elem, majd az alsóbb légutak áttekintése is fontos (mellkas rtg, tüdőgyógyászati vizsgálat, léguti allergia kizárása, az immunrendszer állapotának vizsgálata is szükséges lehet.
Mindezekhez háziorvosi beutalóra lesz szüksége.

Orvosszakértő 2011. 08. 11. | 11:46
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close