Árpa és szédülés

Orvos válaszol rovat
Tiszteletem!
Az a kérdésem lenne, hogy a férjem 1 hete szédül és árpa is lett a szemén 2 napja fáj a feje is! Vérnyomása és a cukra rendben van mert rendszeresen mértük és soha nem volt alacsony vagy magas. Kérdésem az lenne, hogy lehetséges az árpától vannak tünetei? Voltunk orvosnál de ezekre a tünetekre magne B6-ot /2x1/ és Brulamycin szemcseppet /5x1/ írt ki amit használunk is 3 napja, de nem javul sőt rosszabb. Naponta 3x le kell üljön, mert elesne úgy szédül és fáj a feje, főleg a tarkójánál. Bizonytalan és nagyon aggódom emiatt!
2012. 07. 31. | 20:42

Kedves Kérdező!
Fontos lenne a háziorvosnál elindítani a kivizsgálást a szédülés miatt, mert a szemhéj gyulladása általában nem szokott szédüléses panaszokat, rosszullétet okozni.
Ha szükséges, mert amint írta még fokozódtak a tünetek akkor esetleg neurológiai kivizsgálás is fontos lehet. A szemészeti műszeres vizsgálat során eldöntik majd, hogy szükség van-e párakötésre a szemre, vagy műtéti megnyitás válik szükségessé. Szemüveg igény jelentkezhet tarkótáji fejfájással, de ritkán ennyire hirtelen, ilyen intenzíven. Illetve a szemüveg szükségességét nehéz a betegnek megítélni, ha a gyulladás miatt még homályos a látás.

Orvosszakértő 2012. 08. 03. | 08:26
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close